Voordelen

Naast onbeperkte toegang tot ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael geniet je met je ZOO abonnement van een karrevracht aan voordelen*. We zetten ze allemaal even op een rijtje, want het zijn er heel wat!

Ontdek de prijzen van een abonnement

Voordelen in ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael

Onbeperkte toegang 

Onbeperkte toegang tot ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael (tijdens de normale openingsuren). Wij zorgen ervoor dat je een heel jaar kan genieten van dierenpret, weetjes en prachtige tuinen.
 

1 uur vroeger binnen in ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael

Je bent al welkom om 9 uur en gewone bezoekers pas om 10u. Geniet in alle rust van de geluiden van dieren die ontwaken.


 

10% korting in alle restaurants

Je proeft, nipt en geniet 10% voordeliger* in alle horecapunten van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. Vroege vogels genieten tot 10u voor slechts € 3,60 van een verse croissant en een kopje koffie, thee of chocolademelk.
 

10% korting in de shops

Iets leuks gezien in onze shops? Als abonnee geniet je van 10% korting op al je aankopen in onze shops**. Alle inkomsten gaan integraal naar de werking van onze dierenparken, ons natuurbehoud of kortweg: naar de dieren!
 

Je kleinkind mee voor maar €5,50

Koop een kleinkinderkaart met 10 beurten, en je kleinkind gaat voor een miniprijs mee. Een perfect moment om samen te genieten van de nieuwe ervaringen en al heel wat bij te leren over dieren en hun habitat. 
 

NIEUW: Toegang tot Mijn ZOO

Je krijgt als abonnee exclusief toegang tot Mijn ZOO. Een nieuwe online platform vol exclusieve content, gratis rondleidingen, verzorgersvlogs, spellen, wedstrijden en voordelen.

 

3 gratis ritjes op de draaimolen

Draai in het rond met je abonnement en geniet van 3 gratis ritjes op de draaimolen in ZOO Planckendael. De bonnen voor deze ritjes kan je afprinten aan de zuilen bij de ingang. Genieten maar!
 

Voordelig met de Planckendael Express en Blue-Bike

Met 50% korting mag jij op de Planckendael Express, die je in 10 minuutjes van Mechelen Station tot aan de ingang brengt. Fiets je liever? Koop dan een Blue-Bike-abonnement en ontvang met het wachtwoord Bluebikevoorkmda2021 50% korting op je lidmaatschap bij Blue-bike in het eerste jaar.

Fikse korting of gratis toegang bij onze partners

Met je abonnement pik je ook nog heel wat andere graantjes mee. Dankzij deze extra kortingen*** is je ZOO abonnement pas écht goud waard…  Want naast alle voordelen die je ZOO abonnement je biedt in onze parken, kan je er elders ook heel wat profijt mee doen.

Omwille van de maatregelen die genomen worden rond COVID-19, waaronder het hanteren van een beperkte capaciteit, kunnen sommige parken onze abonnees tot nader order niet de gebruikelijke korting aanbieden bij hun bezoek. Omwille van diezelfde maatregelen zijn sommige parken momenteel gesloten. Neem zeker ook een kijkje op de website van het park zelf voor je op bezoek gaat.