Studentenabonnement

UPDATE 09/06/2021 - ZOO Antwerpen is open en onze gebouwen zijn opnieuw toegankelijk voor bezoekers. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
25%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Een studentenabonnement voor maar €50? #belachelijkgoedkoop

Met een studentenabonnement heb je 365 dagen toegang tot ZOO Antwerpen. Spring dus zo vaak binnen als je maar wil; tijdens een springuur, je blokpauze of een romantische date met je lief, ...  

Daarnaast geniet je ook van deze voordelen:

 • 365 dagen gratis toegang tot ZOO Planckendael tijdens de standaard openingsuren.
 • Lunchen in de ZOO? Dat kan jij als student met 10% korting! Deze korting geldt in alle restaurants en shops.
 • Gratis toegang of fikse kortingen bij Artis, GaiaZoo, De Efteling, Plopsaland, … Lees meer

En dat allemaal voor maar € 50.

Overtuigd? Zo geraak jij aan je abonnement

Ben je tussen 18 en 25 jaar, in het bezit van een geldige studentenkaart van een Hogeschool of een Universiteit en €50? Dan kan je op twee manieren je studentenabonnement activeren:

 1. Wil je binnen de twee weken ons park al bezoeken? Ga dan naar de ledendienst in ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael. Op vertoon van je identiteitskaart en geldige studentenkaart kan je je abonnement aankopen op de ledendienst in ZOO Antwerpen. We maken onmiddelijk je abonnement gebruiksklaar!
 2. Online: je kan je abonnementskaart na aankoop afhalen bij onze ledendienst in het park bij je eerste bezoek.
   

  Bestel online

  Na het doorlopen van alle stappen zal een e-mail gestuurd worden ter bevestiging. Gelieve de bijlage van de e-mail te openen en de instructies hierin te volgen. 

  Mocht je technische problemen ondervinden bij je aanvraag, gelieve dan contact op te nemen met ons via info@zooantwerpen.be