Slim naar de ZOO, met de trein. Voor meer info klik hier.

Ben je binnenkort jarig? Kom dan een feestje bouwen in de ZOO. Onze dieren feesten maar al te graag met je mee. Bovendien komt het feestvarken er helemaal gratis in.

Als je je verjaardag komt vieren in de ZOO, trakteren onze dieren jou en je vrienden op pannenkoeken en een drankje. Wist je trouwens dat onze olifanten wel 20 pannenkoeken eten in één hap? Benieuwd of jij dat ook kan…

Voor elk feestvarkentje hebben we wel een feest. Kies welk verjaardagsfeestje het best bij jou past:

Kleutersafari

Ben jij 5 of 6 jaar en een echte curieuzeneuzemosterdpot?  Volg onze gids dan op de voet. Hij neemt jou en je vriendjes mee op ontdekkingsreis tussen ‘echte’ wilde dieren. Je gaat op safari langs forse olifanten, brullende leeuwen, torenhoge giraffen en deugnieten van apen.

Laat ons bij je reservering weten wat je lievelingsdier is! Maak je keuze uit:

Rugzak vol verrassingen

Tijdens deze avonturentocht tovert onze gids ook vanalles uit zijn rugzak. Al eens een versleten slangenhemdje van heel dichtbij gezien? Of een donzige dierenvacht geaaid? Neen? Dan is dit verjaardagsfeestje écht iets voor jou.  En na jullie trektocht door onze ZOOjungle staat er een stapel dampende pannenkoeken voor jullie klaar!

Creepy griezelbeesten

Ben je tussen 5 en 12 jaar en een echte durfal? Dan moet je gewoon met je vriendjes naar onze griezelbeesten komen kijken. Samen met onze gids bekijk je een vogelspin, miljoenpoot of reuzenkakkerlak van heel dichtbij. En als kers op de taart – of beter, als suiker op de pannenkoek – mag jij misschien wel een kronkelende slang strelen... Of aai jij liever een schildpad?

Reis rond de ZOO

We nemen jou en je vriendjes ook mee op trektocht door de dierentuin. Je komt vanalles te weten over onze dieren, en vooral over jouw lievelingsdier. En daarna? Handjes wassen en smullen maar!

Praktisch

Je verjaardagsfeestje reserveer je best 2 weken op voorhand.

  • Verjaardagsfeestje reserveren

    Ben je binnenkort jarig? Kom dan een feestje bouwen in de ZOO