Verjaardagsfeestje

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen verjaardagsfeestjes niet geboekt worden. Hou voor meer nieuws over een mogelijke datum van reservatie deze pagina in de gaten.

Ben je binnenkort jarig, word je minstens 5 jaar en droom je van een kinderfeestje in ZOO Antwerpen? Dat kan! Onze dieren feesten maar al te graag met je mee. Bovendien komt het feestvarken er helemaal gratis in.

Als je je verjaardag komt vieren in de ZOO, trakteren onze dieren jou en je vriendjes op twee pannenkoeken en een drankje. Wist je trouwens dat onze olifanten wel 20 pannenkoeken kunnen eten in één hap? 

Voor elk feestvarkentje hebben we wel een feest. Kies welk verjaardagsfeestje het best bij jou past:

Praktisch

  • Duur begeleiding: 1 uur
  • Minimum 10 kids per feestje, gratis voor de jarige (1 gratis jarige per 10 kinderen).
  • € 24,40 per persoon (inclusief toegang en begeleiding gedurende 1 uur, 1 drankje + 2 pannenkoeken). Max. 4 begeleiders genieten ook van dit verjaardagstarief.
  • Kinderen en begeleiders met een geldig ZOO abonnement krijgen € 14 korting

Je verjaardagsfeestje reserveer je best 3 weken op voorhand.