Slim naar de ZOO. Ontdek de route die het beste bij je past .

Maak je vrienden of familie abonnee en geniet samen van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael

Ben je abonnee? Deel je enthousiasme voor onze parken en overtuig je vrienden en familieleden om ook abonnee te worden. Zij genieten immers van €10 kennismakingskorting bij aankoop van een nieuw abonnement en jij ontvangt een waardebon van €20!

Cadeau voor de aanbrenger: een waardebon van €20 geldig in beide parken. Deze bon kan je gebruiken in de shops en de horecapunten.

Voordeel voor de nieuwe abonnee: € 10 korting op de aankoopprijs van het abonnement

Zo eenvoudig maak je nieuwe abonnees:

  1. Download het deelnemingsformulier (onderaan deze pagina), vul het in en geef het aan je vriend of familielid die een abonnement wilt nemen
  2. Je vriend of familielid vult het formulier aan, geeft het af aan de ledendienst in ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael en krijgt bij aankoop van een abonnement meteen €10 korting.
  3. Jij, als aanbrenger, krijgt een waardebon van €20 toegestuurd met de post.

Het deelnemingsformulier is ook beschikbaar aan de ledendienst van ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

Nog vragen? Contacteer ons via ledendienst@kmda.org of 03 202 45 63.

Je voordelen als abonnee

365 dagen per jaar toegang tot ZOO Antwerpen en Planckendael • Welkom vanaf 9u 's ochtends • 10% korting in shops en restaurants • En nog veel meer voordelen...

Bekijk alle voordelen voor abonnees

Actievoorwaarden
*Per aangebracht 60+, gezins- of individueel abonnement, krijgt de aanbrenger een waardebon twv 20€ voor ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael, geldig tot 31/12/2018. De waardebon kan gebruikt worden in de horecapunten en shops van ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael. Actie enkel geldig indien het nieuwe abonnement aangebracht wordt via het daarvoor bestemde deelnemingsformulier, beschikbaar aan de kassa in ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael of via ZOOantwerpen.be/mgm of planckendael.be/mgm. Actie niet van toepassing op reeds aangekochte abonnementen. De nieuwe abonnee dient het formulier bij aankoop van zijn abonnement aan de kassa of ledendienst af te geven. Als aanbrenger moet je in het bezit zijn van een geldige abonneekaart. Nieuwe abonnees mogen geen abonnee geweest zijn sinds 01/01/2017. Het geschenkvoordeel van deze actie is niet cumuleerbaar met eventuele andere voordelen of kortingen voor de nieuwe abonnee. Niet inwisselbaar in speciën. Actie geldig tot 30/06/2018.