Cadeaubon

Slim naar de ZOO. Ontdek de route die het beste bij je past.

Iets te vieren? Schenk het feestvarken een stukje ZOO! Een toegangsticket, een (gezins-)abonnement, een lunch in onze restaurants of een geschenk uit onze shop: jij kiest het bedrag, de jubilaris kiest wat hij ermee doet! Het zijn bovendien blikvangers op zich en komen in een mooie envelop. Te openen op eigen risico…

Bestel je cadeaubon online

Schenk een jaar dierenplezier

Wil je iemand een jaar dierenplezier schenken met een abonnement op ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael? Koop dan een cadeaubon met de waarde van het abonnement. De gelukkige kan daarmee zijn of haar abonnement afsluiten aan onze kassa's.

Met deze aankoop toon je je groene hart. De opbrengst van onze cadeaubonnen gaat integraal naar de werking van onze dierenparken en onze missie voor natuurbehoud.

Bestel online

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de shops, aan de kassa’s maar ook online. Bestel je cadeaubon via onze website en wij sturen hem binnen twee werkdagen op per post. Bestellen kan ook via overschrijving of online betaling* op rekening BE23 7755 9575 1991 met vermelding ‘cadeaubon’. De bon valt dan binnen de week bij jou in de bus. Opgelet, cadeaubonnen die nu besteld worden vallen niet meer tijdig in de bus voor Kerstmis.

Geldig in ZOO Planckendael en ZOO Antwerpen.