Info & Tickets

Steun de dieren van ZOO Antwerpen

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Elke dag zetten 400 medewerkers zich in om ervoor te zorgen dat de dieren in onze parken het goed hebben. Maar dat niet alleen. Zij zorgen er ook voor dat je een onvergetelijke dag beleeft en vol verwondering kan bijleren over de natuur. Bovendien wordt er met man en macht gewerkt aan de projecten rond natuurbehoud, hier en in het buitenland.

Om dit alles bol te werken heeft ZOO Antwerpen steun nodig. Jouw steun. Zodat wij, dag in dag uit, kunnen blijven timmeren aan de weg.

4 opties

Help ZOO Antwerpen verder uit te bouwen tot één van de meest vooraanstaande dierentuinen ter wereld. Dat kan op verschillende manieren: