Prijzen abonnement

Abonnement aanvragen

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Als abonnee van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael kan je zo vaak langskomen als je maar wil, wanneer je wil. Met je abonnementen krijg je 365 dagen toegang tot twee parken en tal van extra voordelen!

Ontdek alle exclusieve voordelen voor abonnees

Heb je al een abonnement?

Hernieuw dan simpelweg je bestaande abonnement

Hernieuw nu

Nog geen abonnee?

Nieuwe abonnees kunnen hun abonnement online aanvragen. Abonnementen met bedrijfskorting via de werkgever kan je enkel ter plaatse aanvragen in de ledendienst van ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

Online aanvragen

Abonnement schenken?

Geef je een abonnement cadeau en wil je het zelf overhandigen? Vul dan je eigen adres in, bezorg ons de foto’s per mail, en contacteer ons (03/202 45 63) om het adres van de nieuwe abonnee(s) per telefoon door te geven na ontvangst van de lidkaarten.