Verjaardagsfeestje

Creepy griezelbeesten

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Ben je tussen 5 en 12 jaar en een echte durfal? Dan moet je gewoon met je vriendjes naar onze griezelbeesten komen kijken. Samen met onze gids bekijk je een vogelspin, miljoenpoot of reuzenkakkerlak van heel dichtbij. En als kers op de taart – of beter, als suiker op de pannenkoek – mag jij misschien wel een kronkelende slang strelen... Of aai jij liever een schildpad?

Reis rond de ZOO

We nemen jou en je vriendjes ook mee op trektocht door de dierentuin. Je komt vanalles te weten over onze dieren, en vooral over jouw lievelingsdier. En daarna? Handjes wassen en smullen maar!

Laat ons bij je reservering weten wat je lievelingsdier is! Maak je keuze uit:

Aap (gorilla, chimpansee, mandril,…) Zeehond  Flamingo
Leeuw Nijlpaard Okapi
Zebra Giraf Koala
Olifant Pinguïn