Verjaardagsfeestje

Kleutersafari

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Ben jij 5 of 6 jaar en een echte curieuzeneuzemosterdpot?  Volg onze gids dan op de voet. Hij neemt jou en je vriendjes mee op ontdekkingsreis tussen ‘echte’ wilde dieren. Je gaat op safari langs forse olifanten, brullende leeuwen, torenhoge giraffen en deugnieten van apen.

Laat ons bij je reservering weten wat je lievelingsdier is! Maak je keuze uit:

Aap (gorilla, chimpansee, mandril,…)

Zeehond  Flamingo
Koala Leeuw Nijlpaard
Pinguïn Giraf Zebra
Okapi Olifant  

Rugzak vol verrassingen

Tijdens deze avonturentocht tovert onze gids ook vanalles uit zijn rugzak. Al eens een versleten slangenhemdje van heel dichtbij gezien? Of een donzige dierenvacht geaaid? Neen? Dan is dit verjaardagsfeestje écht iets voor jou.  En na jullie trektocht door onze ZOOjungle staat er een stapel dampende pannenkoeken voor jullie klaar!