Events & Meetings

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Met je event in de ZOO bezorg je niet alleen je medewerkers en klanten een onvergetelijk moment, ook onze dieren varen er wel bij. Met je komst ondersteunt je bedrijf rechtstreeks projecten voor de bescherming van bedreigde diersoorten.

Troeven:

  • Goed voor mens en dier: Je geld gaat naar onze belangrijkste ambassadeurs: de dieren. Met je congres, seminarie of meeting ondersteun je het natuurbehoud.
  • Altijd vlot bereikbaar. Een groene oase, midden in de metropool. Je bent er zo met de wagen, trein, tram of bus.   
  • Sterrencatering om van te smullen. Onze meesterkok tovert dagverse ingrediënten om tot culinaire pareltjes.
  • Multifunctionele ruimtes. Productlancering, marketing congres of reisbeurs? De zalen van het ECA zijn functioneler dan een Zwitsers zakmes.

Bedrijfsevent op maat

Onze zalen bieden in hartje Antwerpen multifunctionele congres-, spektakel-, seminarie- en feestruimtes. Karaktervolle zalen, elk met een apart verhaal en in een typische stijl, pal in het centrum van de stad, naast het Centraal Station en de ZOO. Bereikbaarheid is optimaal en er is meer dan voldoende parkeerruimte in de directe omgeving. Onze meesterchef schudt bovendien voor elk bedrijfsevent een hoop culinaire pareltjes uit zijn mouw.

Neem een kijkje op de website van het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp, A Room with a ZOO, en ontdek onze zalen en aanbod voor jouw meeting of event.