Events & Meetings

Aquariumdiner

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Heerlijk dineren oog in oog met zwartpuntrifhaaien en de anemoonvissen? Verwen je genodigden met een exclusief diner in het vernieuwde Aquarium van ZOO Antwerpen. 

Na de verwelkoming en een staande receptie, neem je plaats aan stijlvolle, hoge ronde tafels tussen de bewoners van het Aquarium. Hier geniet je van een culinair hoogstaand driegangenmenu en bewonder je een boeiende onderwaterwereld met als pronkstuk één van de grootste rifaquaria van Europa. 

Bij aankomst én bij vertrek maak je bovendien een feeërieke avondwandeling in de ZOO. Heel indrukwekkend.