Groepsbezoek

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen groepsbezoeken met rondleidingen of groepsmenu’s niet geboekt worden. Hou voor meer nieuws over een mogelijke datum van reservatie deze pagina in de gaten.

Kom je graag met jouw groep naar het park (zonder rondleidingen of groepsmenu), reserveer dan jullie plaatsen ten laatste 1 week voor je bezoek.

Reserveer nu

Groepen vanaf 15 betalende personen hebben een streepje voor.

Alle voordelen op een rijtje: