Schoolbezoek

Schoolmenu

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen groepsmenu’s momenteel niet geboekt worden.

ZOO Antwerpen staat garant voor een onvergetelijke en leerrijke daguitstap. Kinderen komen hier ogen tekort, staan oog in oog met exotische dieren en genieten van spel en avontuur. En daar krijgen ze een leeuwenhonger van! Wij stellen scholen en jeugdgroepen, vanaf 15 deelnemers, een lekkere en voordelige formule voor.

Reserveer je schooluitstap

Frietjes Fun

Wij voorzien een portie vers gebakken frietjes met mayonaise of ketchup voor elke deelnemer.

  • portie frietjes
  • mayonaise of ketchup
  • Drank: Capri sun, Cécémel, Fristi

Prijs € 6,40 per persooon

Brengt je klas zelf boterhammetjes mee? In het park mag je altijd vrij picknicken op de zitbanken, bv. de rode banken bij de Vlaamse Tuin.

Praktisch

  • Af te halen in restaurant Savanne.
  • Te reserveren: uiterlijk 2 weken voor het bezoek via het reserveringsformulier, onder voorbehoud van beschikbaarheid van plaatsen.
  • Ons restaurant is rolstoeltoegankelijk.
  • Alle bovenvermelde tarieven zijn incl. btw.

Een schoolmenu reserveer je best 2 weken op voorhand. Gelieve je reservatie ook te bevestigen bij aankomst in de ZOO.