Schoolbezoek

Bereikbaarheid

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

 

ZOO Antwerpen kan je op verschillende manieren bereiken:

Met de tram of bus

De trams en bussen van De Lijn brengen je in no time naar ZOO Antwerpen. Meer dan 20 tram- en buslijnen stoppen in een straal van minder dan 250 meter rond de ZOO (Astridplein 26, 2018 Antwerpen).

Met de trein

ZOO Antwerpen ligt vlak naast het Centraal Station van Antwerpen, makkelijker kan het niet! Alle info, reistijden en prijzen vind je op nmbs.be.

Met het extra voordelige groepsbiljet spoort je klas extra voordelig naar ZOO Antwerpen. Drie goede redenen om te kiezen voor de trein:

  • Nieuw Groepsbiljet: slechts € 1 per traject per kind!*
  • Vlot naar het Centraal Station waar je meteen de ZOO binnenwandelt.
  • De trein is een klimaatvriendelijk vervoermiddel.

Reserveer dit Groepsbiljet op nmbs.be/groepsbiljet en je bezoek aan de ZOO, ev. ook je gids, via scholen@kmda.org

* Geldig voor kinderen onder de 12 jaar. Reizigers ouder dan 12 jaar genieten 60% korting op het standaardtarief met een maximumprijs van €5,30/traject/groepslid.

Met de auto(bus)

ZOO Antwerpen met de auto(bus) bereiken

Met de fiets

ZOO Antwerpen met de fiets bereiken