Bereikbaarheid

Met de fiets

Heerlijk om met de fiets naar ZOO Antwerpen te komen. Het is niet alleen goed voor jouw gezondheid en humeur, het doet ook het milieu veel plezier.

Op zoek naar een plek om jouw stalen ros achter te laten? Bakfietsen, tandems en kinderfietsen mogen geparkeerd worden op het Flamingoplein in ZOO Antwerpen. Alle andere fietsen kan je achterlaten aan de fietsbeugels binnen de witte lijnen of in de ondergrondse fietsenstalling Astrid-1 (op het Astridplein 27).

Let wel op: maak zeker gebruik van deze locaties. Want je fiets parkeren op het plein, aan een boom, naast een bank of tegen een hek mag niet. Stad Antwerpen zal deze fietsen dan ook verwijderen, op basis van artikel 278 van de politiecodex. Op zoek naar meer informatie, dan kan je op deze website van Stad Antwerpen terecht.

Velo, de handige fiets van ’t stad

De Velo’s zijn een vorm van openbaar vervoer en brengen je snel en fileloos overal naartoe. Eenmaal aangekomen op je bestemming parkeer je de Velo in het dichtstbijzijnde station. Perfect in combinatie met trein, tram, bus of auto.

Meer informatie hierover vind je op de website www.velo-antwerpen.be