Prijzen abonnement

Kleinkinderkaart

ZOO Antwerpen is open! Ben je een abonnee? Dan hoef je niet te reserveren. Voor het grote publiek is het wel verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Voor onze fiere grootouders mét een abonnement hebben we een aantrekkelijke formule uitgedokterd: de kleinkinderkaart. Je betaalt slechts € 55 voor een tienbeurtenkaart*. Zo kan je tien keer langskomen met één kleinkind, of één keer langskomen met tien kleinkinderen.

Grote kleinkinderen

Het woord ‘kleinkind’ mag je trouwens erg ruim nemen. De kaart is immers geldig voor spruiten tot en met 17 jaar. Je oogappeltjes onder de 3 jaar komen er gratis in.

Als abonnee van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael kan je zo vaak langskomen als je maar wil, wanneer je wil. Met je abonnementen krijg je 365 dagen toegang tot twee parken en tal van extra voordelen!

Kleinkinderkaart Tienbeurtenkaart voor grootouders met ZOO abonnement € 55

De kleinkinderkaart is enkel te koop aan de kassa's van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael.