Peterschappen

Platinum peterschap

ZOO Antwerpen is open! Ben je een abonnee? Dan hoef je niet te reserveren. Voor het grote publiek is het wel verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
1%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Deze dieren vormen het uithangbord van onze parken. Naast onze iconen, vind je hier een aantal diersoorten waarvoor het CRC, ons onderzoekscentrum voor natuurbehoud, zich extra inzet.

Onze wetenschappers beheren voor deze dieren het internationale kweekprogramma en leveren  bijzondere inspanningen om het voortbestaan van deze soorten in hun natuurlijke habitat te verzekeren. Met jouw bijdrage als peter kan u deze projecten een duwtje in de rug geven.

Je ontvangt:

  • een peterschapscertificaat, met foto van uw petedier
  • naamsvermelding op de website van ZOO Antwerpen
  • naamsvermelding op het peterschapsbord in het park
  • jaarlijks een nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes over jouw petekind

Je sponsort: € 2.500/jaar. Het peterschap is fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt van ons een fiscaal attest.

Hoe aanvragen?

Kies een dier uit de lijst hieronder en vul het aanvraagformulier in. Vervolgens stort je het bedrag op rekening BE15 7350 0994 6730 van KMDA. In de mededeling vermeld je de gekozen diersoort + ZOO Antwerpen + uw telefoonnummer. Je peterschap is een jaar geldig. Je ontvangt een mooi peterschapscertificaat per post.

Voor vragen kan je ons contacteren via peterschappen@kmda.org of 03 224 89 10.

Dieren

Afrikaanse leeuw Aziatische olifant giraf
Kaapse buffel koala nijlpaard
okapi oostelijke gorilla westelijke laaglandgorilla