Eten en drinken

Picknick in de ZOO

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Geniet van je lunchpakket met zicht op stoeierige leeuwen, een heuse olifantenparade of een bende nieuwsgierige giraffen… Bankjes genoeg in de ZOO!  Frisdranken kan je kopen in onze snackbars en frisdrankautomaten. De gazons betreden om te picknicken is niet toegestaan.

Te koud buiten?

Dan kan je picknicken in restaurant de Latteria of restaurant Savanne mits je één drankje per persoon consumeert. 

De kelder van de Latteria is op schooldagen (met uitzondering van de schoolvakanties) voorzien voor picknickers zonder drankje.