Bereikbaarheid

Met de auto

Slim naar de ZOO, met de trein

De slimste manier om ZOO Antwerpen te bereiken is met de trein.

Ben je toch van plan om met de auto naar de ZOO te komen? Wij helpen je graag op weg! Volg de signalisatie Centrum Oost. Neem afrit 2 Deurne of afrit 3 Borgerhout. De ingang van ZOO Antwerpen vind je op het Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen, met tal van parkeermogelijkheden in de buurt. 

OPGELET: ZOO Antwerpen ligt in een lage-emissiezone (LEZ). Meer informatie hierover vind je terug op de website www.slimnaarantwerpen.be/LEZ

Parkings met korting

In Parking Station ZOO (voorheen Nova), Parking Roosevelt, op wandelafstand van de ZOO, en Parking Centraal krijgen onze bezoekers een speciale korting.

Voordeel Parking Station ZOO: ZOObezoekers betalen tot 19u00 6 euro voor een dagticket. Nadien is het standaardtarief van toepassing. Vergeet niet je parkingticket te laten valideren aan de balie van de hoofdshop/abonnementsdienst van ZOO Antwerpen op het Flamingoplein.

Voordeel Parking Roosevelt: In Parking Roosevelt reserveer je op voorhand een parkeerplaats voor de dag van jouw keuze. Gebruik bij je reservatie de promocode zooantwerpen. Wie zo reserveert betaalt slechts 5 euro voor een dag parkeren. 

Voordeel Parking Centraal:  In het weekend parkeer je in Parking Centraal voor slechts 5 euro per dag. Reserveer op voorhand een parkeerplaats voor de dag van je bezoek (een promocode ingeven is hier niet nodig) en loop na het parkeren, door het stationsgebouw, de ZOO in. 

Andere parkings

Parking Astridplein
Parking De Keyser
Parking Diamant
Parking Breidel

Een overzicht van alle publieke parkings vind je op de website van Slim naar Antwerpen.

Park&Ride

Als je rijden en parkeren in de drukke Antwerpse binnenstad wilt vermijden, kan je ook steeds gebruik maken van de park-and-rides aan de rand van de stad. Parkeer makkelijk en gratis buiten de stad en spring op de tram of bus naar de ZOO. Een overzicht van alle park-and-rides vind je op de website van Slim naar Antwerpen.