Bereikbaarheid

Met de auto

Welkom terug! ZOO Antwerpen is open! Heb je een abonnement? Dan hoef je niet te reserveren. Laat enkel je abonnementskaart zien aan onze ingang en wij geven je toegang. Voor het grote publiek is het wel degelijk verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!

Slim naar de ZOO, met de trein

De slimste manier om ZOO Antwerpen te bereiken is met de trein.

Ben je toch van plan om met de auto naar de ZOO te komen? Wij helpen je graag op weg! Volg de signalisatie Centrum Oost. Neem afrit 2 Deurne of afrit 3 Borgerhout. De ingang van ZOO Antwerpen vind je op het Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen, met tal van parkeermogelijkheden in de buurt. 

OPGELET: ZOO Antwerpen ligt in een lage-emissiezone (LEZ). Meer informatie hierover vind je terug op de website www.slimnaarantwerpen.be/LEZ

Parking met korting

In Parking Station ZOO (voorheen Nova), op wandelafstand van de ZOO, krijgen onze bezoekers een speciale korting.

Voordeel Parking Station ZOO: ZOObezoekers betalen tot 19u00 € 6 voor een dagticket. Nadien is het standaardtarief van toepassing. 

Vergeet niet je parkingticket te laten valideren aan de balie van de hoofdshop/ledendienst op het Flamingoplein.

Andere parkings

Parking Astridplein
Parking De Keyser
Parking Diamant
Parking Breidel

Een overzicht van alle publieke parkings vind je op de website van Slim naar Antwerpen.

Park&Ride

Als je rijden en parkeren in de drukke Antwerpse binnenstad wilt vermijden, kan je ook steeds gebruik maken van de park-and-rides aan de rand van de stad. Parkeer makkelijk en gratis buiten de stad en spring op de tram of bus naar de ZOO. Een overzicht van alle park-and-rides vind je op de website van Slim naar Antwerpen.