Pers

Algemeen directeur Dries Herpoelaert

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen (KMDA) streeft ernaar om mensen te verwonderen. We doen dat in de meest authentieke en bekroonde 19de-eeuwse dierentuin ter wereld, ZOO Antwerpen, maar ook in het avontuurlijke ZOO Planckendael, ZOO Serpentarium Blankenberge en in de concertzaal en het congrescentrum van het gloednieuwe Elisabeth Center Antwerp.

Mensen dichter bij de dieren en de natuur, en ook dichter bij elkaar brengen, dat doet de KMDA nu al meer dan 175 jaar met volle overtuiging, onder het motto Connecting life by showing life.