Discovery Ticket - met formulier

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai

Je toegangsticket voor ZOO Antwerpen geeft je tot wel 50% korting* op het Discovery Ticket voor je treinreis (heen & terug) op weekdagen.

MEER INFO + KOOP TICKET

Hoe koop je een Discovery Ticket?

  • Koop je e-ticket op www.ZOOantwerpen.be. Je ontvangt na aankoop een bevestigingsmail in je mailbox met daarin je tickets. Op elk ticket vind je een kortingscode van 16 tekens voor je Discovery Ticket.
  • Neem dan een voordelig Discovery Ticket. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie, wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.

Ticket 1

Ticket 2

Ticket 3

Ticket 4

Ticket 5

Ticket 6

Ticket 7

Ticket 8

+ Ticket toevoegen