Bedrijven

Peterschappen voor bedrijven

Welkom terug! ZOO Antwerpen is open! Heb je een abonnement? Dan hoef je niet te reserveren. Laat enkel je abonnementskaart zien aan onze ingang en wij geven je toegang. Voor het grote publiek is het wel degelijk verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!

Als je bedrijf haar ‘social responsibility’ wil onderstrepen en zich actief wil inzetten voor het behoud van de natuur, kies je voor een engagement als peter van één van onze dieren. De opbrengst van ZOO Antwerpen en Planckendael – en dus ook jouw bijdrage als peter – gaan immers integraal naar de werking van onze parken en het CRC, ons onderzoekscentrum voor natuurbehoud.

4 peterschapsformules

De 4 peterschapsformules van ZOO Antwerpen en Planckendael bieden je bedrijf een aantrekkelijk returnpakket. Naast het in de verf zetten van je groen engagement, verwen je je werknemers en/of partners ook met extra voordelen. Als kers op de taart geniet je bovendien mee van de zichtbaarheid via onze eigen communicatiekanalen.
 
Kies het dier uit ZOO Antwerpen of Planckendael dat het meest bij het imago van je bedrijf aanleunt. Sierlijke impala, alert stokstaartje of pijlsnelle sneeuwluipaard?

  • Peterschap €1.500
  • Peterschap €3.000
  • Peterschap €6.000
  • Peterschap €9.000

Contacteer ons salesteam B2B voor meer informatie! | T: 03/224.89.36 | E: VIP@kmda.org