Bedrijven

Peterschappen voor bedrijven

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Als je bedrijf haar ‘social responsibility’ wil onderstrepen en zich actief wil inzetten voor het behoud van de natuur, kies je voor een engagement als peter van één van onze dieren. De opbrengst van ZOO Antwerpen en Planckendael – en dus ook jouw bijdrage als peter – gaan immers integraal naar de werking van onze parken en het CRC, ons onderzoekscentrum voor natuurbehoud.

4 peterschapsformules

De 4 peterschapsformules van ZOO Antwerpen en Planckendael bieden je bedrijf een aantrekkelijk returnpakket. Naast het in de verf zetten van je groen engagement, verwen je je werknemers en/of partners ook met extra voordelen. Als kers op de taart geniet je bovendien mee van de zichtbaarheid via onze eigen communicatiekanalen.
 
Kies het dier uit ZOO Antwerpen of Planckendael dat het meest bij het imago van je bedrijf aanleunt. Sierlijke impala, alert stokstaartje of pijlsnelle sneeuwluipaard?

  • Peterschap €1.500
  • Peterschap €3.000
  • Peterschap €6.000
  • Peterschap €9.000

Contacteer ons salesteam B2B voor meer informatie! | E: VIP@kmda.org