ZOOlala - ZOO voor artiesten, artiesten voor de ZOO

ZOO Antwerpen is open! Ben je een abonnee? Dan hoef je niet te reserveren. Voor het grote publiek is het wel verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

ZOO Antwerpen en artiesten van bij ons bundelen hun krachten en blazen het stof van het podium in de Koningin Elisabethzaal met een wervelend optreden van de ZOOlala Band. ZOO Antwerpen heeft cultuur en muziek in haar DNA en wil artiesten van bij ons een hart onder de riem steken met dit initiatief. En ook andersom. Artiesten steunen de ZOO.

Helemaal coronaproof en veilig genieten van de ZOOlala Band. Special guests Johan Verminnen, Barbara Dex, Jean Bosco Safari, Bart Peeters, Sandrine en Natalia brengen hun grootste hits. De presentatie is in handen van Ivan Pecnik. De nieuwe concertreeks vindt plaats op 24, 25, 29 en 31 oktober 2020.

Mis deze kans niet en kom op een veilige manier deze fantastische voorstelling beleven met 8-koppig live orkest.

De opbrengst van deze concerten dient als steun voor ZOO Antwerpen. Wil je de ZOO nog extra steunen? Klik dan bij je aankoop nog een extra steunkaart aan en steek hun werking zo nog een hart onder de riem.

Coronamaatregelen

We treffen uitgebreide maatregelen om u helemaal coronaproof en veilig te laten genieten van een fantastisch optreden. Zo is het momenteel niet mogelijk om bij uw reservering telefonisch of online zelf een zitplaats te kiezen. Onze hosts begeleiden u persoonlijk naar uw zitplaats, rekening houdend met uw gezelschap, om het kruisen van andere bezoekers zoveel mogelijk te vermijden.

Zaterdag 24 oktober 2020 20:00 - 22:00 KOOP TICKETS
Zondag 25 oktober 2020 14:00 - 16:00 KOOP TICKETS
Zaterdag 31 oktober 2020 20:00 - 22:00 KOOP TICKETS