Gepassioneerde professionele acteurs en musicalartiesten brengen samen met honderden liefhebbers die een hart hebben voor de ZOO een warm hedendaags verhaal waarin de liefde tussen mens en dier centraal staat.

De toeschouwer zal ondergedompeld worden in de magie van onze prachtige dierentuin. Het wordt een uniek belevenistheater met een lach en een traan waarin de ziel van de ZOO tot uiting komt en hopelijk menig toeschouwer zal ontroeren.

Inschrijving audities profs, studenten (conservatorium) musical/theater

Deze gaan door in Elisabeth Center Antwerp op 6 en 8 mei 2017.

inschrijving audities profs 

Ten laatste op 4 mei ontvang je van ons je auditie-uren (vergeet je ongewenste e-mail, spam en reclame inbox niet te checken).

Wat verwachten we van jou tijdens de audities?

Indien je je inschreef voor het dansgedeelte hoef je niets voor te bereiden. Onze choreograaf zal je een korte choreo aanleren. Gelieve makkelijke danskledij te dragen.       

Uiteraard vinden we het belangrijk om eerst alle kandidaten te zien alvorens een beslissing over de rolverdeling te nemen. Eind mei mag je van ons een e-mail verwachten of je al dan niet bent geselecteerd. 

Workshops liefhebbers

Al meer dan 1.400 acteurs, figuranten, dansers, muzikanten en medewerkers schreven zich in voor het totaalspektakel ZOO of Life.

De inschrijvingen hiervoor zijn afgesloten!
 
Graag willen we de podiumartiesten wat beter leren kennen aan de hand van workshops geleid door het artistiek team van ZOO of Life.

Alle ingeschreven podiumartiesten worden per e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan de workshops die plaatsvinden tussen 29 april en 7 mei (vergeet je ongewenste e-mail, spam en reclame inbox niet te checken).

Inschrijvingen voor dansaudities krijgen nog een aparte uitnodiging.

Je wilt meewerken achter de schermen

(decor, kledij, attributen, toneelmeester, regieassistent, schminkster, pruiken, kinderbegeleiding, horeca, hospitality,…)

Je krijgt in mei een e-mail waarin je uitgenodigd wordt voor de werkgroep waarvoor je je opgaf. De werkgroep vergaderingen zijn gepland voor juni 2017. Hierin zullen we je laten weten wat de taken zijn. Je doet wat je kan naargelang je tijd en mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan via e-mail.

Wil je zeker zijn van je plekje?

Koop je tickets alvast online.

Als abonnee van ZOO Antwerpen en Planckendael krijg jij 15% korting! Boek nu je plaatsen.

Praktische info

Wanneer? 

Tijdens de paasvakantie tussen 2 en 15 april 2018 (24 voorstellingen). We houden rekening met het examenrooster van hogeschoolstudenten. De workshop voor hun leeftijdscategorie wordt als eerste eind april georganiseerd en er wordt rekening gehouden met de examens in januari. 

Waar?

In de Koningin Elisabethzaal met animatie op Astridplein en Flamingoplein.

Je bent ingeschreven en naargelang het profiel dat je hebt doorgegeven, zullen wij je per mail uitnodigen voor een vergadering, workshop of auditie die zal plaatsvinden tussen eind april en midden juni 2017. Eind oktober 2017 organiseren we een startvergadering met alle deelnemers en dan krijg je uitvoerig uitleg over het verhaal, de muziek, de rolverdeling, repetitieschema’s, allerhande taken. De repetities van niet-professionelen starten in januari 2018. De professionelen komen er eind februari bij.

 

 

  • ZOO of Life - abonneekorting

    Als abonnee van ZOO Antwerpen en Planckendael krijg jij 15% korting