Voordelen

NIEUW - Cavalluna: Celebration (Sportpaleis, Antwerpen)

Heb je ook een passie voor paarden? Bewonder hun sierlijkheid zaterdag 26 of zondag 27 maart 2022 in een prachtige show in het Sportpaleis in Antwerpen. Met je ZOO/Planckendael-abonnement krijg je een mooie korting.

CAVALLUNA – "Celebration!"

Jarenlang bracht CAVALLUNA duizenden toeschouwers in vervoering met de immer populaire paardenshows en onvergetelijke scènes. De gedwongen pauze als gevolg van de wereldwijde pandemie bracht de showmakers er nu toe de terugkeer van het geliefde format op een heel bijzondere manier te vieren: De shows "Companions of Light", "World of Fantasy" en "Legend of the Desert" betoverden jong en oud - een goede reden om enkele van de fenomenale acts weer tot leven te wekken en ze in het kader van een hoogwaardige show op gepaste wijze te vieren!

Met CAVALLUNA - "Celebration!" krijgt het publiek de kans om de populairste scènes opnieuw te beleven en de mooiste optredens van de afgelopen jaren in een nieuwe compilatie te bewonderen.

Van magische vrijheidsdressuur en actievolle trick riding tot harmonieuze dressuur, luchtige komedie en adembenemende LED acts: CAVALLUNA viert zijn terugkeer naar de grote arena's van het land met de grootste hoogtepunten van de afgelopen jaren en nodigt u uit om te dromen!

Speciale korting met ZOO abonnement

Dankzij onze samenwerking met het Sportpaleis Antwerpen kunnen we onze abonnees een korting van 7 euro bieden. Geef bij je aankoop de vouchercode KMDA22 in om te genieten van het voordeeltarief. 

Premium zitplaats € 79,00 € 72,00
Zitplaats CAT1 + Mindervaliden € 65,00 € 58,00
Zitplaats CAT2 € 54,00 € 47,00
Zitplaats CAT3 € 43,00 € 36,00

Reserveer je tickets aan voordeeltarief