Tijdelijke abonnementsnummers aanvragen

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Antwerpen is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door onze prachtige tuin momenteel een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket en reserveer dan een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Heb jij een abonnement gekocht maar ontving je nog geen abonnementskaart of ben je jouw kaart kwijt? Dan kan je hier een tijdelijk abonnementsnummer aanvragen. Geef jouw voornaam en naam in, samen met je e-mailadres. Noteer nadien kort de reden waarom je een tijdelijk nummer aanvraagt. Klik op “insturen”. 

Nadien sturen wij jou een mail waarin een tijdelijk abonnementsnummer zal staan. Opgelet: dit abonnementsnummer is niet definitief. Je gebruikt dit enkel om je tijdsslot te reserveren. Als dat gelukt is, mailen we je opnieuw, maar dan met een reserveringsbevestiging.

Tijdelijk abonnementsnummer aanvragen