Als je bedrijf haar ‘social responsibility’ wil onderstrepen en zich actief wil inzetten voor het behoud van de natuur, kies je voor een engagement als peter van één van onze dieren. De opbrengst van ZOO Antwerpen en Planckendael – en dus ook jouw bijdrage als peter – gaan immers integraal naar de werking van onze parken en het CRC, ons onderzoekscentrum voor natuurbehoud.

4 peterschapsformules

De 4 peterschapsformules van ZOO Antwerpen en Planckendael bieden je bedrijf een aantrekkelijk returnpakket. Naast het in de verf zetten van je groen engagement, verwen je je werknemers en/of partners ook met extra voordelen. Als kers op de taart geniet je bovendien mee van de zichtbaarheid via onze eigen communicatiekanalen.
 
Kies het dier uit ZOO Antwerpen of Planckendael dat het meest bij het imago van je bedrijf aanleunt. Sierlijke impala, alert stokstaartje of pijlsnelle sneeuwluipaard?

Contacteer ons salesteam B2B voor meer informatie! | T: 03/224.89.36 | E: VIP@kmda.org

Contacteer ons

Heb je al een ideetje van hoe je congres, seminarie of meeting er zou kunnen uitzien? Neem contact op met ons salesteam, zij maken je dromen met plezier waar.

Contacteer ons salesteam

De vermelde bedragen zijn exclusief btw.

Keuze van diersoort voor peterschap op basis van beschikbaarheid.