Pers

ZOO Antwerpen wenst je een Zalig Pasen met een hoopvol lied

Welkom terug! ZOO Antwerpen is open! Tot en met 31 mei kunnen enkel abonnees ons bezoeken. Vanaf 1 juni kan ook het grote publiek dat. Iedereen hoort een bezoek te reserveren in een specifiek tijdsslot. Dat reserveren kan hier. Raadpleeg de veiligheidsmaatregelen die we nemen om je een veilig bezoek te garanderen. Tot snel, zorg goed voor elkaar!

Het is geen Pasen of een paasweekend als anders, niks is nog gewoon. Enkele artiesten sloegen de handen in mekaar en maakten een lied voor ZOO Antwerpen, een ode aan de natuur en het licht. Geniet van deze vrolijke noot vol hoop over de toekomst.

Anja Stas - ZOO Antwerpen:

De coronacrisis leert ons dat we allemaal verbonden zijn. We hebben elkaar nodig. Daarom, speciaal voor jullie omdat jullie niet kunnen komen genieten van onze tuin, een bijzonder lied. Omdat muziek verbindt, net zoals de ZOO.

"Into The Light" is een lied van hoop, een nummer geschreven door pianist en componist Pol Vanfleteren en gezongen door Jean Bosco Safari. Opgedragen aan de ZOO en aan jullie, onze fans. Zalig Pasen!

Download hier de tekst van "Into The Light".