Pers

ZOO Antwerpen wenst je een Zalig Pasen met een hoopvol lied

Welkom terug! ZOO Antwerpen is open! Heb je een abonnement? Dan hoef je niet te reserveren. Laat enkel je abonnementskaart zien aan onze ingang en wij geven je toegang. Voor het grote publiek is het wel degelijk verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
11%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Het is geen Pasen of een paasweekend als anders, niks is nog gewoon. Enkele artiesten sloegen de handen in mekaar en maakten een lied voor ZOO Antwerpen, een ode aan de natuur en het licht. Geniet van deze vrolijke noot vol hoop over de toekomst.

Anja Stas - ZOO Antwerpen:

De coronacrisis leert ons dat we allemaal verbonden zijn. We hebben elkaar nodig. Daarom, speciaal voor jullie omdat jullie niet kunnen komen genieten van onze tuin, een bijzonder lied. Omdat muziek verbindt, net zoals de ZOO.

"Into The Light" is een lied van hoop, een nummer geschreven door pianist en componist Pol Vanfleteren en gezongen door Jean Bosco Safari. Opgedragen aan de ZOO en aan jullie, onze fans. Zalig Pasen!

Download hier de tekst van "Into The Light".