Pers

www.ZOOsamen.be - Voeder de dieren

ZOO Antwerpen is open! Ben je een abonnee? Dan hoef je niet te reserveren. Voor het grote publiek is het wel verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Voeder mee met ZOO Antwerpen, ZOO Planckendael en ZOO Serpentarium!

ZOO Antwerpen, ZOO Planckendael en ZOO Serpentarium lanceren een gloednieuw platform www.ZOOsamen.be . Op deze fundraising website koop je wortelen voor de olifanten, een vispakket voor de zeehonden of een appeltje voor de gorilla's. Je steunt de dieren door hen hun lievelingsmaaltijd te schenken! Want dierenliefde gaat door de maag.

Smullen maar!

 

P.S.: Niet vergeten dat de dierentuinen weer open zijn maar dat je sowieso online een plekje moet reserveren. Vanaf 1 juni verwelkomen we ook het grote publiek. Kies je tijdsslot op www.ZOOAntwerpen.be of www.ZOOPlanckendael.be. ZOO Serpentarium is voorlopig nog gesloten.