Pers

Pretpompoenen vol pit

Welkom terug! ZOO Antwerpen is open! Heb je een abonnement? Dan hoef je niet te reserveren. Laat enkel je abonnementskaart zien aan onze ingang en wij geven je toegang. Voor het grote publiek is het wel degelijk verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!

De dieren van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael kijken ook uit naar de herfst. Regelmatig krijgen ze extra verrijking aangeboden met verschillende texturen, geuren en smaken. In deze periode versieren de verzorgers pompoenen, al dan niet gevuld met lekkers.

De kuifmakaken in Planckendael genoten van lekkere paprika’s, de bizons zochten naar korreltjes in hun pompoen en de beverratten in de ZOO Antwerpen kregen aardappeltjes voor de pompoenkiezen. Een grote knots van 130 kilo verraste de olifanten in Planckendael die er prompt mee aan de slag gingen. Angstaanjagende of grappige pompoenen, ze waren niet te weerstaan.


Bedankt om ons YouTube-filmpje te embedden op jullie website of te delen op jullie social media-kanalen.