Pers

Knotsgekke droomwereld van Alice in Wonderland verlicht ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen is open! Ben je een abonnee? Dan hoef je niet te reserveren. Voor het grote publiek is het wel verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
1%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Ook deze winter licht ZOO Antwerpen de donkerste dagen van het jaar op met een spectaculair lichtfestival. Volg het witte konijn en duik in de heerlijke, knotsgekke droomwereld van Alice in Wonderland. Schuif aan voor een bizar theekransje in het feeëriek verlichte park en maak er kennis met de gekke Hoedenmaker en de lachende Grijnskat. Kom genieten van de 320 figuren en 18.000 lichtjes tijdens een prachtige lichtwandeling in openlucht.

Koop nu al je tickets voor Alice in Wonderland Lichtfestival op www.zooantwerpen.be en dompel je deze winter van 27 november tot 10 januari onder in de magie van de makers van China Light ZOO.