Pers

Ijsjes voor de dieren

Welkom terug! ZOO Antwerpen is open! Heb je een abonnement? Dan hoef je niet te reserveren. Laat enkel je abonnementskaart zien aan onze ingang en wij geven je toegang. Voor het grote publiek is het wel degelijk verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!

De temperaturen stijgen en dat voelen de dieren ook. Daarom doen onze verzorgers extra veel moeite om ze wat verfrissing te bezorgen. En wat helpt er nu beter om deze tropische temperaturen door te komen, dan een ijsje?

In dat ijsje hebben de verzorgers allerlei lekkers verstopt. Het zorgt dus voor verfrissing én houdt de dieren bezig. Door deze vorm van verrijking of enrichment kunnen de dieren hun vaardigheden uitoefenen en iets nieuws ontdekken. Dat is in eerste instantie goed voor de dieren en bijzonder fijn om te zien. 

 

FILMPJES

Via het pijltje rechts bovenaan vind je de directe YouTube-link. Bedankt om deze te gebruiken en het filmpje te embedden.

Download ruwe videobeelden