Huwelijk

Huwelijksreportage

Slim naar de ZOO. Ontdek de route die het beste bij je past.

Een liefdevolle fotoshoot in de idyllische Franse tuin van de ZOO of een reeks originele kiekjes met gracieuze flamingo’s, imposante olifanten of speelse leeuwen op de achtergrond... Smile! De ZOO bied je een unieke setting voor je huwelijksreportage.

Mooiste dag in beeld

Vind je de ZOO dé ideale locatie voor je huwelijksreportage?

  • Indien je feest doorgaat in onze zalen, genieten het huwelijkspaar, een fotograaf of videograaf en de bruidskindjes gratis toegang. Ben je graag vergezeld van familie? Zij betalen slechts het groepstarief.
  • Als je feest ergens anders plaatsvindt, genieten het huwelijkspaar, de fotograaf of videograaf en iedereen die jullie vergezelt tijdens jullie fotoshoot van het voordelige groepstarief.

Gelieve te reserveren op VIP@kmda.org of op 03/224.89.36 (ook voor beroepsfotografen: commerciële fotografie is enkel mogelijk mits schriftelijke toelating).

Geen sprookjesachtigere plek dan onze ‘tuin van het leven’ om elkaar het jawoord te geven. Laat onze duizenden dieren getuige zijn van uw liefdesbelofte, en vier de mooiste dag van je leven in stijl in onze Marmeren Zaal.