Uw joint venture met de natuur!

Uw partnership met KMDA: ROI voor de aarde, ROI voor uw bedrijf.

Uw bedrijf speelt niet alleen een economische rol in de maatschappij, maar ook een sociale rol. Dankzij u hebben mensen werk en een inkomen, en zien zij hun toekomst met vertrouwen tegemoet. Die cruciale rol kan uw bedrijf ook vervullen voor de natuur: door partner te worden van ZOO Antwerpen en Planckendael en hierdoor het voortbestaan van heel wat diersoorten te verzekeren.

Uw partnership is een win-win transactie voor alle betrokken partijen. In ruil voor uw steun geven onze dierenparken immers veel terug. Niet alleen aan uw bedrijf, maar ook aan uw medewerkers en aan uzelf.

U sluit een joint venture met de natuur.

De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde Antwerpen (KMDA vzw) is de moedermaatschappij van ZOO Antwerpen, Planckendael en Serpentarium Blankenberge. Onze organisatie is een dynamische partner voor uw bedrijf. Naast het managen van deze dierenparken verrichten wij ook baanbrekend werk rond natuurbehoud, educatie en wetenschappelijk onderzoek. Daarbij wordt KMDA tot de wereldtop gerekend.

Daarom is uw partnership met KMDA een beloftevolle joint venture met de natuur. Een joint venture, waarmee u 2 miljoen mensen bereikt. Want zoveel bezoekers komen elk jaar langs in ZOO Antwerpen en Planckendael, samen de grootste toeristische attractie van het land.

Wij bieden u verschillende pakketten op maat, zoals peterschappen, projectsponsoring en activitysponsoring. Bovendien staan wij open voor nieuwe voorstellen en ideeën.

Ons salesteam B2B staat graag tot uw dienst. T: 03/224.89.36 | E: VIP@kmda.org