Sfeervol huwelijksfeest in de ZOO

Sfeervol huwelijksfeest in de ZOO

Bent u op zoek naar een wonderlijke locatie voor uw huwelijksfeest?

Nergens in ons land vindt u zoveel modern comfort in een waardevol cultuurhistorisch kader. Bovendien genieten u en uw genodigden van een onvergetelijke avondwandeling in de slapende en feeërieke ZOO.

Wist u trouwens dat u met uw huwelijksfeest onze missie steunt van natuurbehoud en duurzaam ondernemen? Als u kiest voor een huwelijksfeest in de ZOO zijn onze dieren u hiervoor erg dankbaar.

Locaties in de kijker

Verlatzaal

De Verlatzaal werd vernoemd naar de negentiende-eeuwse Antwerpse schilder Michel Marie Charles Verlat. Grote doeken van zijn hand sieren de grote muurpartijen, o.a. enkele prachtige dierentaferelen. De zaal wordt gedomineerd door de monumentale centrale trap. Vloeren, wanden en plafonds zijn prachtig afgewerkt met witte en roze geaderde marmersoorten en stralen een aristocratisch gevoel uit.

Wintertuin

Deze indrukwekkende hoge greenhouse, een laat negentiende-eeuws architectonisch hoogstandje van staal en glas, brengt u op slag in een andere tijd, op een andere plaats. Lianen, indrukwekkende palmen, wilde orchideeën, exotische geuren en kleuren… het tropengevoel is compleet.

Marmeren Zaal

Bij het betreden van de Marmeren zaal overvalt je een bijzonder ruimtegevoel. Rijzige zuilen, opgetrokken uit massieve blokken roze marmer, rusten er op bronzen sokkels. Ze dragen het hoge plafond in pure Art Nouveau stijl, een unieke combinatie van staal en eik. Hoge ramen trekken veel licht naar binnen of rode fluwele gordijnen houden het eerder intiem. De sfeer van de Belle Epoque hangt hier nog steeds, net als de grandeur van koninklijke gala’s.

Overtuigd?

Willen jullie elkaar het jawoord geven in één van onze zalen? Contacteer ons dan snel voor meer informatie.

Ja, ik wil trouwen in de ZOO!