Peterschappen voor bedrijven

Als uw bedrijf haar ‘social responsibility’ wil onderstrepen en zich actief wil inzetten voor het behoud van de natuur, kiest u voor een engagement als peter van één van onze dieren. De opbrengst van ZOO Antwerpen en Planckendael – en dus ook uw bijdrage als peter – gaan immers integraal naar de werking van onze parken en het CRC, ons onderzoekscentrum voor natuurbehoud.

4 peterschapsformules

De 4 peterschapsformules van ZOO Antwerpen en Planckendael bieden uw bedrijf een aantrekkelijk returnpakket. Naast het in de verf zetten van uw groen engagement, verwent u uw werknemers en/of partners ook met extra voordelen. Als kers op de taart geniet u bovendien mee van de zichtbaarheid via onze eigen communicatiekanalen!
 
U hoeft enkel het dier te kiezen uit ZOO Antwerpen of Planckendael dat het meest bij het imago van uw bedrijf aanleunt. Sierlijke impala, alert stokstaartje of pijlsnelle sneeuwluipaard? Aan u de keuze!

  1. Peterschap €1.500
  2. Peterschap €3.000
  3. Peterschap €6.000
  4. Peterschap €9.000

 

Contacteer ons salesteam B2B voor meer informatie! | T: 03/224.89.36 | E: VIP@kmda.org

Deze bedrijven gingen een 'groen' engagement aan. Zij zijn peter van één van onze dieren. Contacteer ons voor meer informatie over peterschappen voor bedrijven op 03/224.89.36 of vip@kmda.org.

DNS projects