Wij zijn op zoek naar honderden vrijwilligers voor ons musicalspektakel

ZOO of Life is hét grootse musicalspektakel waarmee wij in 2018 op een originele manier onze 175ste verjaardag vieren.

Regisseur Luc Stevens: “ZOO of Life wordt een hartverwarmend hedendaags verhaal over de ZOO en de liefde tussen dier en mens, een ode aan de ZOO.” De zoektocht naar talent start nu al. ZOO Antwerpen zoekt honderden vrijwilligers die willen zingen, dansen, acteren, koken, naaien, decors bouwen, op de kinderen passen.

Infosessie

De capaciteit voor de eerste infosessie op 9 maart om 19u30 is inmiddels bereikt. Om alle enthousiastelingen toch goed te kunnen ontvangen en motiveren, last ZOO Antwerpen op dezelfde avond een tweede infosessie in, een uurtje later.

Wil je meer weten over dit geweldige spektakel, dan kun je je nu aanmelden voor het tweede infomoment van 20u30 op donderdag 9 maart in de Koningin Elisabethzaal.

Schrijf je in voor deze infoavond

Enthousiasme en engagement!

Luc Stevens: “ZOO of Life wordt een massaspektakel met honderden vrijwilligers en een aantal bekende Vlaamse musicalsterren op het podium van de nieuwe Koningin Elisabethzaal. Iedereen mag meedoen, jong en oud, man of vrouw. ZOO Antwerpen is vooral op zoek naar mensen met enthousiasme en engagement voor dit evenement.”

Ben je al overtuigd en wil jij graag deel uitmaken van dit spektakel? Schrijf je dan direct via deze link in om mee te doen.

Samen vieren

ZOO Antwerpen is al sinds 1843 een ontmoetingsplaats, een oase middenin de drukke stad, een rustpunt op de snelweg van het leven. De ZOO vormt een gemeenschap van eigen medewerkers, maar ook van abonnees en van bezoekers. ZOO Antwerpen en Planckendael hebben een belangrijke sociale waarde die de dynamiek van de organisatie stuurt. Daarom wil wij er met z’n allen, met de ZOO en al onze vrienden, een heel gelukkige verjaardag van maken.

Wil je zeker zijn van je plekje? Koop je tickets alvast online.

Als abonnee van ZOO Antwerpen en Planckendael krijg jij 15% korting! Boek nu je plaatsen.