Geef een olifant, pinguïn of giraf cadeau!

cadeaubonIets te vieren? Schenk het feestvarken een stukje ZOO! Een toegangsticket, een (gezins-)abonnement, een lunch in onze restaurants of een geschenk uit onze shop: u kiest het bedrag, de jubilaris kiest wat hij ermee doet! Het zijn bovendien blikvangers op zich en komen in een mooie envelop. Te openen op eigen risico…

 
Met deze aankoop toont u bovendien uw groene hart. Want de opbrengst van onze cadeaubonnen gaat integraal naar de werking van onze dierenparken en onze missie voor natuurbehoud. 

Schenk een jaar dierenplezier

Wil je iemand een jaar dierenplezier schenken met een abonnement op ZOO Antwerpen en Planckendael? Koop dan een cadeaubon met de waarde van het abonnement. De gelukkige kan daarmee zijn of haar abonnement afsluiten aan onze kassa's.

Bestel online

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de shops, aan de kassa’s maar ook online. Bestel uw cadeaubon via onze website en wij sturen hem binnen twee werkdagen op per post. Bestellen kan ook via overschrijving op rekening BE23 7755 9575 1991 met vermelding ‘cadeaubon’. De bon wordt dan verstuurd per post en valt binnen de week bij u in de bus. Geldig in Planckendael en ZOO Antwerpen.