Dagprogramma

Elke dag bieden we je een gevuld programma met verrassende voedermomenten en verzorgersbabbels. Het volledige programma kan je aan de ingang bekomen. 

Wil je graag weten je allemaal kan beleven in ZOO Antwerpen? Bekijk dan zeker het filmpje!

OPGELET: Er is vogelgriep in ons land geconstateerd. Daarom beslissen ZOO Antwerpen en Planckendael, in samenspraak met de Vlaamse overheid, om hun vogels hiertegen te beschermen. Wat dit concreet betekent lees je hier

 

Duikersbabbel in het rifaquarium

De buiging en de enorme afmetingen van het raam van het spectaculair rifaquarium laat de bezoeker echt tússen de vissen en koralen staan. Je hoeft het water dus niet in om de onderwaterwereld te bewonderen. Laat dat maar aan de duikers van ZOO Antwerpen over. Zij maken de beleving compleet door vier keer per week in het rifaquarium te duiken om de vissen te voederen en de ramen te poetsen.

Zeeleeuwenshow in Aquaforum

zeeleeuwenshow

In het Aquaforum kan je dagelijks genieten van de zeeleeuwen. Pret verzekerd voor de jong en oud! 

Ontdek onze vernieuwde zeeleeuwenshow

Beleef de magie van de vlindertuin

Vlinder

Van april tot oktober fladderen er tropische vlinders rond in de Wintertuin. De combinatie van architectuur en kleurrijke vlinders is uniek in België. Vlinders zijn het meest actief in de late voormiddag en de vroege namiddag. Kijk en geniet!

Voedermoment zwartvoetpinguïns

Zwartvoetpinguïns

Een kolonie van dertig zwartvoetpinguïns nam haar intrek in het historische Rotondegebouw. Twee keer per dag krijgen ze visjes en vertellen de verzorgers alles over deze grappige vogels.

Verzorgersbabbel en voedermoment olifanten

Olifant Kanvar

Kom alles te weten over onze jonge olifantenstieren Kanvar en Ming Jung. Onze verzorgers vertellen je alles over de olifantenpubers die in de ZOO gehuisvest zijn. In de namiddag kan je ook naar het voedermoment bij onze olifanten.

Kijk voor de volledige lijst van activiteiten en de exacte uren op het dagprogramma dat je net na de inkom vindt.