Na het enorme succes van 2014: gloednieuwe editie China Light ZOO

Koop nu je tickets

Vanaf 3 december tot 15 januari toveren Chinese kunstenaars ZOO Antwerpen opnieuw om tot het sprookjesachtige China Light ZOO. Ze trakteren de ZOO op een volledig nieuwe versie van dit lichtfeest, want behalve de enorme draak van 2014 nemen ze verder hun allernieuwste creaties mee. Beleef een onvergetelijke avond tussen honderden reusachtige lichtobjecten in de vorm van kleurrijke dieren en bloemen die verspreid staan in de ZOO. Een betoverend lichtspektakel!

Dit unieke Chinese festival reist de hele wereld rond en keert na het overweldigende succes van 2014 terug naar ZOO Antwerpen om ons te betoveren met een volledig nieuwe China Light ZOO.

Wees er snel bij!

De tickets vliegen de deur uit! Daarom stellen we ook tickets beschikbaar voor donderdag 1 december. Wees er als eerste bij en bestel nu je tickets voor deze extra dag.

Koop hier uw tickets! Exclusieve korting voor abonnees*!

Volwassene € 15,00
Kind (3-17 jaar) en senioren 65+ € 12,00
Abonnee volwassene € 12,00
Abonnee kind (3-17 jaar) en senioren 65+ € 10,00

 

Koop nu je tickets

* Korting uitsluitend geldig voor abonnees. Tickets met korting worden enkel aanvaard op vertoon van je persoonlijk abonnement.

TIP: Kom je met de auto? Geniet van een speciaal China Light tarief in Parking Station ZOO (Van Schoonhovenstraat 25, op 200m van de ZOO). Betaal slechts €2 tussen 17u en 24u. Geef je parkingticket af aan de portier van de ZOO om te coderen. Ook bij Parking Breidel krijg je een voordeel. ZOObezoekers betalen daar slechts 50% van de normale uurprijs.

Groepen en Bedrijven

Groepen vanaf 15 personen genieten van voordeeltarieven! Volwassenen betalen slechts € 12,00 ipv € 15,00 en kinderen € 10,00 ipv € 12,00.

Bekijk ook onze bedrijfsformules en vier uw eindejaarsfeest of nieuwjaarsreceptie in de sfeer van dit unieke lichtfestival in ZOO Antwerpen.

Boek uw China Light vippakket of vraag vrijblijvend meer informatie: bel 03 224 89 36 of mail naar VIP@kmda.org

Met de trein

Kom je met de trein? Neem dan een voordelige B-Dagtrip! Stap van de trein in Antwerpen-Centraal en wandel zo de ZOO in.

Meer info + koop ticket

NIEUW! Bezoek China Light ZOO wanneer het je best past!

Vroege vogel? Start je bezoek aan China Light ZOO tussen 18u en 20u.

Kom je liever later op de avond, dan kan je tussen 19u30 en 21u30 je bezoek aanvangen.

Om 21u30 sluit China Light ZOO de deuren.

Herbeleef China Light ZOO 2014

China Light ZOO was een overweldigend succes! Meer dan 100.000 bezoekers genoten van het fascinerend lichtspektakel. Wandelend tussen honderden magische lichtobjecten van dieren en bloemen waande je je in het mysterieuze China.

Tientallen kunstenaars maakten feeërieke bloemen, dieren en andere lichtobjecten. De kleine figuren werden in China gemaakt en zijn per container naar Antwerpen verscheept. De grote sculpturen werden hier ter plaatse vervaardigd en al dan niet met behulp van kranen gemonteerd.